Kalkulačka Vypočítajte si predbežné splátky

YAKIMA JUSTCLICK 3

  • Akcia  Ušetríte: 7.9 % (60,00 €)
  • Doprava zdarma  Doprava zdarma

Pôvodná cena:

759,00 € s dph


Vaša cena:

699,00 s dph

Kód: YAKIMA-JUSTCLICK-3
Vypredané i
Tovar aktuálne nie je dostupný a nie je potvrdený termín jeho najbližšieho naskladnenia.

Kalkulačka Vypočítajte si predbežné splátky

Recenzie produktu: YAKIMA JUSTCLICK 3

Celkové hodnotenie:

Popis produktu

Whispbar T3 predstavuje unikátny nosič bicyklov na ťažné zariadenie "Just click"
Revolučný systém montáže nosiča bez použitia náradia.

Stačí len nasadiť, sklopiť a je pripravený slúžiť - proste iba "klik".Vďaka bezpečnostným prvkom máte istotu správneho upnutia.


Nosič bicyklov Whispbar T3 disponuje precíznou povrchovou úpravou a ako jediný produkt má povrchovo upravené aj hliníkové časti. Konštrukcia je pevná, čo poskytuje možnosť prevážania aj elektrobicyklov a navyše šírkovo nastaviteľná, teda je praktickým riešením pri vozidlách SUV a LUV.

Whispbar T3 je jediný nosič, ktorého rozšírenie kapacity adaptérom je možné v priebehu jedinej sekundy, takže nestrácate žiaden drahocenný čas zdĺhavou montážou.

Demontáž a prenos nosiča Whispbar T3 predstavuje pohodlnú záležitosť, nakoľko viete nosič ťahať po zemi pomocou manipulačných koliesok. Žiadne obtiažne vláčenie, jednoducho ho zdvihnete z ťažného zariadenia, položíte na zem a odložíte kam je potrebné. Prípadne ho zavesíte na stenu v parkovacej zloženej pozícii.

Nosič bicyklov Whispbar T3 má 13 pinovú zásuvku ( spiatočka + hmlovka ) s redukciou na 7 pinovú v balení, špeciálny Power Lock zámok aj s bezpečnostnými kľúčmi.

Nosič disponuje úložným priestorom pre 3 bicykle, ktorý viete rozšíriť pomocou rozširujúceho nástavca Whispbar o 4-tý bicykel.

UPOZORNENIE: Tento rpodukt sa predával do roku 2015 pod názvom Cykell T3. Firmu Cykell kúpila firma Yakima Whispbar, preto sa produkt premenoval. Jedná sa ten istý produkt identických parametrov a kvality ako Cykell T3.

Naše prevádzky

KUBICASPORT | bicykle

areál KINEKUS, Rosinská cesta 13
Žilina 010 08
 

☛Zobraziť na mape

KUBICASPORT | elektrobicykle

Pri celulózke 47
Žilina 010 01
 

☛Zobraziť na mape

KUBICASPORT | Liptov

OC Retail Park
Kamenné pole 4704/11
Liptovský Mikuláš 031 01
 

☛Zobraziť na mape