Do ponuky pridávame Rondo a NS Bikes





Prémiové gravel bicykle ale aj niečo na dirty a pumptracky



Do ponuky pridávame Rondo a NS Bikes

Ponuku bicyklov a doplnkov sa snažíme neustále rozširovať o ďalšie a ďalšie nové značky. V súčasnej dobe, kedy je cyklistického materiálu pomenej, je to trochu výzva. Ale tie máme radi a tak aj teraz prinášame na pult horúce novinky.

 

 

Prvou z nich sú gravel bicykle od progresívnej značky Rondo. Tá má poľské korene a gravel bicykle vychytané do posledného detailu. A v čom sú také progresívne? Okrem skvostného dizajnu, ktorý si istotne nepomýliš so žiadnou inou značkou hlavne v tom, že majú variabilnú geometriu. Znamená to, že jeden bicykel vieš použiť ako pohodlný commuter, no zároveň aj ako cyklokrosový pretekársky bicykel.

 

 

V ponuke máme zatiaľ modely RUUT. Práve tie výrobca označuje ako najviac variabilný. Má veľa rôznych úchytov na blatníky, fľaše, nosiče atď., čiže unesie veľké množstvo batožiny a hodí sa na tú najdobrodružnejšiu cestu. Dizajnovo je to tiež pecka, napríklad predná vidlica TwinTip 2.0 s FLY technológiou má bowdeny ťahané vnútrom, výsledkom je čistý dizajn. Modely RUUT sme naskladnili v karbonovej, aj v hliníkovej verzii.

 

 

Okrem Ronda sme dopriali aj trochu, nazvime to, extrémnejším jazdcom a na pulty sme priniesli aj značku NS Bikes. Táto značka má korene v roku 2004 a je známa najmä dirt/street bicyklami. V posledných rokoch však NSko poriadne vyrástlo a ponúka už napríklad aj zjazdovécross country modely.  Mnoho z vás si túto značku určite spája napríklad so Samom Pilgrimom alebo Szymonom Godziekom.

 

 

Na sklad sme prihodili ako prvé modely Metropolis, MovementZircus. Tie okrem dirtu a streetu využijete aj na pumptrackoch, ktoré na Slovensku vyrastajú ako huby po daždi a predstavujú odreagovanie od bežných disciplín, prípadne dokonalý tréning techniky jazdenia.